Здобувачі освіти другого курсу групи №5, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер» у супроводі викладачів Раїси Мазур та Володимира Мазур  працювали над проєктом   «Гарбузовий маєток». Метою проєкту є ознайомити та поглибити знання здобувачів освіти про традиції використання гарбуза в українських традиціях, культурі, мистецтві, літературі, медицині та кулінарії; розвивати культуру зв'язного мовлення, вміння виступати з повідомленням, узагальнювати матеріал, висловлювати власну думку; виховувати шанобливе ставлення та інтерес до народних традицій, обрядів, оберегів, побуту українців; сприяти духовному розвитку особистості. Ознайомити учнів з традиціями використання гарбуза в Україні та за її межами.

У проєкті задіяні усі здобувачі освіти групи, які вирушили в гастрономічну подорож з приготування кулінарних шедеврів з гарбуза. Кожен учень готував традиційну українську або сучасну  страву з використанням гарбуза. Всі роботи були оформлені у вигляді презентацій з фото поетапного процесу приготування страв. Усе було смачно, ситно, а головне — корисно та невибагливо!