ДРУГИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВІДБУВСЯ НА БАЗІ ДПТНЗ «ВІННИЦЬКЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ»

30 квітня у ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» відбувся другий етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти професійно (професійно-технічних) навчальних закладів, які здобувають освіту за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».
Конкурс проводився в два тури та передбачав виконання учасниками теоретичних і практичних завдань, зміст яких відповідає вимогам Державного освітнього стандарту за професією 4113 «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» з підготовки кваліфікованих робітників у закладах професійно (професійно-технічної) освіти.
Конкурсна програма охопила широкий спектр завдань, що відповідають реальним вимогам до фахівців цієї професії.

Конкурсанти виконували завдання з обробки текстових та табличних даних; растрової, векторної та тривимірної графіки, здійснювали відеомонтаж та комп’ютерну верстку, проводили підготовку та розміщення матеріалів у мережі інтернет.
Оцінювали конкурсантів досвідчені фахівці у царині інформаційних технологій та комп’ютерних наук, які відзначали високий рівень підготовки учасників та їх щире зацікавлення професією.
За результатами їхнього оцінювання переможцями конкурсу стали:
• І місце: Максим Поліщук – здобувач освіти ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище».
• ІІ місце: Олександр Голуб – здобувач освіти ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище».
• ІІІ місце: Рауль Нікітюк – здобувач освіти Вищого професійного училища №41 м. Тульчина.
Конкурс фахової майстерності не лише змаганням, але й чудова можливість учасникам продемонструвати свої професійні вміння та навики.