31.10.2023 року відбулася зустріч випускників училища із здобувачами освіти групи № 25, яка навчається за професією «Агент з постачання», на чолі з класним керівником Яричук Н.В. та майстрами виробничого навчання Колесник Н.А. та Зайцем В.В.
До учнів у гості завітали Мельник Олександр, випускник 2011 року, професія «Кабельник-спаювальник. Електромонтер лінійних споруд електрозв“язку та проводового мовлення», та Вірко Альона, випускниця 2021 року, «Агент з постачання». Різниця між випусками 10 років, але, незважаючи на це, в обох спогади про педагогічний колектив, роки навчання теплі, позитивні. Олександр після закінчення навчального закладу отримав вищу освіту в Одеській національній академії зв’язку, працював в Укртелекомі. Зараз Сашко працює в ТОВ ТК «Вінтелепорт», провідним техніком із системного адміністрування. Вірко Альона після закінчення навчання працювала в магазині «Україночка» продавцем, а зараз працює на ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика» пакувальником-укладальником.
Випускники поділилися своїми спогадами про роки, проведені в училищі, із вдячністю згадали викладачів, майстрів виробничого навчання, які завжди допомагали, підтримували, щедро ділилися знаннями та вміннями. Мельник О. та Вірко А. порадили здобувачам освіти старанно навчатися, займатися саморозвитком, не зупинятися на досягнутому, продовжувати навчання та знайти справу до душі, яка буде приносити задоволення та кошти.
З власного досвіду запевнили, що училище буде гарним стартом для реалізації усіх задумів та планів.

Дякуємо випускникам за поради та щиро бажаємо їм професійного зростання, добробуту та всім нам миру для здійснення мрій.