19 жовтня 2023 р. відбулась дружня зустріч групи №10, яка навчається за професією "Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" із випускником 2019 р. Владиславом Шевченком. Владислав навчався у групі №35 та здобув робітничу кваліфікацію за професією "Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування".

Сьогодні Владислав має багато справ і завдань, успішний у професії, яку здобував у рідному училищі. Він є студентом Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, здобуває вищу освіту за спеціальністю «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)». Паралельно працює системним адміністратором у двох закладах освіти м.Вінниці, що дозволяє Владиславу бути фінансово незалежним.

Своєму успіху в першу чергу Владислав завдячує Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищу, яке сформувало його як справжнього професіонала своєї справи. Завжди з посмішкою згадує цікаві уроки теоретичного і виробничого навчання, мудрі поради улюблених викладачів та майстрів виробничого навчання. Надзвичайно корисним для Влада було проходження виробничої практики, де він займався налаштуванням систем відеонагляду. Місце виробничої практики стало для Владислава і першим робочим місцем.

Здобувачі освіти зацікавлено слухали досвід випускника, усвідомлюючи, що сьогодні вони за крок до дорослого самостійного життя; задавали питання про виробничу практику, обговорювали важливість вищої освіти, обмінювались спогадами та цілями на життя.

Ми щиро бажаємо Владиславу подальших творчих професійних успіхів та готові до нових зустрічей.