В освітньому хабі Вінницького МВПУ була проведена зустріч із випускником Валентином Реуцьким, який у 2021 році закінчив освітній заклад за професією “Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування”, а у лютому 2023 року на базі робітничої професії «Агент з постачання»; отримав кваліфікацію «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Ця зустріч була проведена з метою підвищення мотивації до навчання здобувачів освіти групи №31, що навчаються на ІІ курсі за професією “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Фотограф” та майбутніми випускниками групи №45, що навчаються на ІІІ курсі за професією “Оператор комп“ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування ЛОМ”.
Під час зустрічі Валентин поділився спогадами про своє навчання, позаурочну діяльність, заняття з виробничого навчання та виробничу практику на підприємстві ТОВ Грін кул, яке займається виробництвом холодильного обладнання. Згадав, як був головою учнівського самоврядування ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» і чимало часу проводив у стінах освітнього закладу, готуючись до різноманітних позаурочних заходів.
Сьогодні Валентин працює в компанії ТОВ «Подільський будівельний інжиніринг», яка займається проведенням різного виду підземних комунікацій, підготовчими роботами на будівельних майданчиках та виконує ще багато інших будівельно-монтажних робіт.