Із 27 лютого по 7 квітня 2023 р. викладач спеціальних технологій Коношевич Тетяна Василівна була учасником всеукраїнського онлайн проєкту «Створюємо електронні навчальні курси в Articulate Storyline 3».

Проєкт був організований та здійснений за підтримки Міністерства освіти і науки України, компанії Technomatix, німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), а також програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».

Загалом, на курс зареєструвались близько 1000 викладачів, майстрів виробничого навчання та методистів НМЦ зі всіх куточків України. При реєстрації педагоги подавали свої авторські онлайн розробки для реалізації дистанційного навчання із різних векторів роботи. Кваліфікована команда тренерів проаналізувала досвід і навички кожного. Як результат, 40 педагогічних працівників стали учасниками проєкту.

Впродовж всього курсу була проведена низка теоретичних та практичних вебінарів, консультацій, а також забезпечена повноцінна комунікація між педагогами, організаторами та тренерами. Учасники із великим натхненням, наполегливістю та захопленням розробляли деталізовані контент-плани курсів. Кожен курс був ретельно перевірений перевірений педагогічним дизайнером, графічним дизайнером, фахівцем із програмної верстки та отримав професійну оцінку.

За результатами перевірки робіт 19 учасників отримали ліцензії програмного забезпечення для створення онлайн курсів Storyline 3. Це дозволяє їм і надалі працювати над створенням онлайн курсів. А 14 щасливчиків з найвищими балами потрапляють на платформу профосвіти https://profosvita.online/, як викладачі-першопрохідці курсів, розроблених у Storyline 3.

Викладач Коношевич Тетяна Василівна набрала максимальну кількість балів серед усіх учасників та є переможцем даного проєкту. 

Із роботою можна ознайомитись за покликанням.

Щиро дякуємо організаторам проєкту та команді тренерів за безцінний досвід для якісної організації педагогічної діяльності.