Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи з ПДР завжди актуальні в освітньому закладі.
З метою підвищення безпеки здобувачів освіти у Вінницькому МВПУ з 15 до 21 травня 2023 року триває тиждень безпеки дорожнього руху в межах Десятиліття дій з БДР 2021-2030 рр. Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації учнів до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури підлітка.

17 травня викладач Микола Вижга провів урок до Глобального тижня безпеки дорожнього руху на тему: «Безпечна дорога додому».

Після уроку здобувачі освіти дійшли висновку, що кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання ПДР, є запорукою збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних
наслідків.