З 1 по 12 квітня 2023 року в місті Львів проводиться чемпіонат України з класичного ПАУЕРЛІФТИНГУ серед всіх вікових груп. В цих змаганнях брав участь здобувач освіти групи № 45 Джуган Артемій, який навчається за професією «Оператор комп ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин».
Серед юнаків у ваговій категорії 59 кг з результатом 395 кг у сумі триборства Артемій зайняв ІІ місце. Щоб осилити таку суму ваги Артемій показав наступні результати:
– Присідання зі штангою – 145 кг – І місце – золота нагорода;
– Класичний жим лежачи – 90 кг – І місце – золота нагорода;
– Станова тяга – 160 кг – ІV місце.
Такий результат є підставою для присвоєння Джугану Артемію звання кандидата в майстри спорту.

Запорукою такого успіху є велика праця на тренуваннях та участь в чемпіонаті України у місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області, де в класичному жимі лежачи серед юнаків у ваговій категорії 59 кг з результатом 85 кг Артемій зайняв ІІІ місце. Також в змаганнях з боротьби на руках «Армрестлінгу» у Вінницькому МВПУ, що проходили під гаслом «Дякуємо ЗСУ» у категорії до 60 кг Джуган Артемій посів І місце.

Вітаємо нашого призера зі Срібною нагородою чемпіонату України з класичного ПАУЕРЛІФТИНГУ та бажаємо йому міцного здоров’я, козацької наснаги, з кожним тренуванням ставати тільки сильнішим та постійно повертатись тільки із золотими медалями!