13 квітня 2023 року, з метою показати учням училища перспективні можливості роботи у сфері Інтернет-послуг та мотивувати їх до навчання, був запрошений випускник 2020 року Ігор Бартков, який успішно працює в даній сфері і зараз є фахівцем з обслуговування абонентів у компанії «Еверест». Під час зустрічі він поділився своїм досвідом та знаннями зі здобувачами освіти групи № 45, що навчаються на ІІ курсі за професією «Оператор комп ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин».

Ігор розказав про свій професійний шлях, про особливості роботи, наголосивши на важливості практичних навичок та знань, які можна отримати в процесі навчання робітничих професій. Це також дає можливість людям знайти стабільну роботу з хорошою заробітною платою і можливістю кар єрного росту.

Зустріч з Ігорем Бартковим стала дуже цікавою та корисною для здобувачів освіти групи №45, адже вони мали можливість дізнатися більше про роботу в сфері Інтернет-послуг від людини, яка самостійно пройшла шлях від здобувача освіти до фахівця. Вони зацікавлено слухали випускника та ставили цікаві запитання та отримали багато корисної інформації про перспективи роботи в цій галузі. В результаті зустрічі учні зрозуміли, що їх обрані професії є затребуваними на сьогоднішньому ринку праці і вимагають кваліфікованих робітників. Тож їх завдання – максимально використовувати можливості навчального закладу та не втрачати шансу стати кваліфікованими фахівцями у обраній сфері.

Викладач спецдисциплін Стець Ірина Іванівна