Вітаємо збірну команду Вінницького МВПУ дівчат з волейболу – бронзових призерок обласної Спартакіади серед ПТНЗ 2022-2023 рр.
Не зважаючи на військовий час та дякуючи, в першу чергу, нашим воїнам-героям з ЗСУ 6-8 грудня в нашій області проходили змагання з волейболу в рамках традиційної Спартакіади серед ПТНЗ області.
Спершу, 6 грудня ми брали участь у зональних змаганнях, які проходили на базі нашого училища. У нашій зоні було 4 збірних команд інших училищ, серед яких нам вдалось вибороти  перше місце і вийти у фінал. 
В п’ятницю, 09 грудня, на базі ВПУ№7 міста Вінниці, проходив фінальний етап змагань з волейболу серед ПТНЗ нашої області. Чотири найкращих команди з міста та області  зібралися для фінальної гри. Наша дівоча збірна заслужено претендувала на чемпіонство. Цілком зрозуміло, що ніхто не хотів здаватися. З трьох поєдинків, які, до речі, відзначалися високим рівнем гри і були в певній мірі драматичними і безкомпромісними, ми  програли лише одну гру команді дівчат ВПУ№7 міста Вінниці  і зайняли почесне ІІІ місце.
Склад команди:
Попова Настя (група № 24)  
Паламарчук Юлія (група № 19)  
 Килимчук Ольга (група № 17)  
 Казміришина Карина (група № 16)  
 Галайчук Марина (група № 12)  
Лавренюк Анастасія (група № 30)    
 Дуля Аліна (група № 1)  
 Хоца Яна (група № 33)

Працював з командою Петелько Володимир Васильович.