Наш навчальний заклад має традицію щорічно проводити декаду з професії «Кухар. Кондитер». Цього року вона проходитиме з 24.10.22 р. по 28.10.22 р. У підготовці та проведенні заходів приймають участь учні всіх груп, які здобувають професію «Кухар. Кондитер» під наставництвом викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання.
Дані заходи спрямовані на забезпечення найсприятливіших умов для виявлення та розвитку творчості учнів, пошуку обдарованих дітей. Дана діяльність стимулює активну творчу працю учнів у процесі навчання, створює умови для розвитку професійних практичних навичок, розвиває активність, інтерес в учнів до предметів та майбутньої професії.
У рамках декади методичної комісії «Кухар. Кондитер» 24 жовтня 2022 року викладачем Оленою Пахолюк був проведений позаурочний захід для учнів першого курсу «Овочевий марафон». Конкурс проводився у чотири тури, кожен з яких оцінювався окремо. У конкурсі взяли участь учні групи №1. Учасники показали ґрунтовні знання із предметів та прагнення до перемоги.