На календарі 27 червня - останній день навчального року, важлива подія у житті нашої молоді: вони завершили навчання у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі!
Цей день у нашій країні незвичайний. Адже освітяни, підбиваючи підсумки нашої роботи, можуть з упевненістю сказати: «Що діти – наше майбутнє». Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє.
Навчання в училищі – невелике відстань у житті людини, але яка вона обємна! Незчулися, як за плечима залишилося дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов… Попереду самостійне життя.
Від щирого серця вітаємо випускників 2022 року. Юних. Сильних. Романтичних. Життєрадісних. Це колектив цілеспрямованих, дружніх, старанних учнів. Вони навчилися розуміти один одного, досягати поставленої мети.
Сьогодні наш заклад нагадує осіннє дерево, від якого відірвалося 360 листочків. Нехай же доля не розкидає вас у буремному вихорі життя. Запам'ятайте собі такими: молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.
До нових зустрічей!

Олена Чорна