Благаєм, Боже, миру ми що сили.
Невинну кров, щоб ріками не лили.
Над Україною, щоб лиш птахи кружляли.
В долонях долі квіти розквітали…

Війна – важке випробування для всіх дорослих і особливо для дітей. За яких умов людина не покидала б рідну домівку – це завжди стрес. А якщо причина війна – подвійний. Доводиться пережити зміну умов, у яких перебуваєш, втрату звичного оточення та почати будувати життя з нуля. Багато речей, які були буденними, стали проблемними…
Вимушені переселенці, які залишили через війну своє звичне життя, знайшли тимчасовий прихисток у стінах нашого закладу. Зігріті теплом сердець дружнього колективу училища, вони долучаються до різних корисних справ. З ініціативи Департаменту освіти Вінницької міської ради проведено акцію «Сади України». В ім’я процвітання нашої країни на території навчального закладу висаджено 175 саджанців.
Анжеліка Пиркіна з м. Бахмут, Микола Філоненко, Світлана Чеботенко та Галина Власова із м. Торецьк, Наталія Савіч і Зоя Холматова з м. Авдіївка, Наталя Ромська з м. Харків та Таїсія Тіщенко з м. Северодонецьк спільно з працівниками училища завзято долучились до акції. Не були осторонь і малі помічники: Даніїл, Ілля, Михайлик та Микитка.
Садимо з надією на мирне життя та процвітання…

Олена Чорна
Наталія Січкоріз