17 лютого 2022 року була проведена зустріч із випускником 2018 року Андрієм Юрківським, який навчався у Вінницькому МВПУ за професією
“Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування”. Ця зустріч була проведена з метою підвищення мотивації до навчання здобувачів освіти групи №45, що навчаються на І курсі за професією “Оператор компютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин” та майбутніми випускниками групи № 35, що навчаються на ІІІ курсі за професією “Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування”.
Під час зустрічі Андрій поділився своїми спогадами про заняття виробничого навчання та виробничу практику. На ІІІ курсі тодішня випускна група №39 побувала на екскурсії в ТОВ “Парк Аудіо ІІ”. Андрій завжди мріяв працювати на цьому підприємстві. Обравши місцем практики зазначене підприємство Андрій оволодів новими практичними навичками, які в подальшому допомогли йому стати кваліфікованим робітником. По закінченню практики його охоче прийняли в колектив ТОВ “Парк Аудіо ІІ”.

Домінов М.А., майстер виробничого навчання