Сьогодні наша країна поповнилась новими фахівцями з професії «Оператор комп’ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» (майстри виробничого навчання Расулова Тетяна Миколаївна, Гонтар Віктор Володимирович, класний керівник Грибик Тетяна Андріївна) та фахівців з професії «Підприємництво та біржова діяльність» (куратор Гавриш Наталя Леонідівна). У довгу інколи тернисту, натруджену, а часом і зовсім незбагненну дорогу життя взяли напутнє у директора закладу Дмитрика Олександра Дмитровича. Переглянули відео та пригадали яким було життя випускників в стінах нашого закладу освіти.
Після вручення дипломів до слова запросили тих, хто разом з випускниками гриз граніт науки, радів досягненням та засмучувався невдачам - майстра виробничого навчання групи № 11 Расулову Тетяну Миколаївну та куратора групи 48 Гавриш Наталю Леонідівну.
Під бурхливі оплески звучали музичні вітання від солістки вокального ансамблю «Душі киниця» Михайлової Ольги, учасників хореографічного гуртка «Мальви» . А пісню «Даруєм квіти», яку виконувала Олена Чорна, хором підспівували усі випускники в залі.
Дорогі випускники, знайте, двері нашого училища завжди відкриті для вас, і ми будемо з радістю зустрічати вас на порозі нашого навчального закладу . Бажаємо вам багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті. На все добре!
 
Культорганізатор Олена Чорна.