17 грудня, на передодні Дня Святого Миколая та католицького Різдва Христового, у нашому навчальному закладі відбувся виховний захід з німецької мови «Weihnachten und der Heilige Nikolaus in Deutschland» («День Святого Миколая та Різдво в Німеччині»). Захід складався з трьох частин: І частина - Адвент (передріздвяний час); ІІ частина - Святий вечір, Різдво; ІІІ частина - Різдвяна вікторина та інші конкурси. 

Під час проведення свята здобувачі освіти розповідали про звичаї, традиції та різдвяні атрибути в Німеччині, інсценізували «Adventskranz - Vier
Kerzen» («Чотири свічки різдвяного вінка»).

На завершення свята здобувачі освіти 23 групи проявляли свої знання з німецької мови розгадуючи кросворди та вікторини на німецькій мові. На завершення свята Heilige Nikolaus (Святий Миколай) роздав усім учасникам свята солодкі подарунки та німецький різдвяний пиріг Stollen, що отримали від Гете Інститут Україна.

Усі здобувачі освіти, які вивчають німецьку мову, разом зі своїм викладачами німецької мови дякують усій творчій команді Goethe-Institut за щедрі дарунки і в передсвятковий час вітають усіх з прийдешніми Різдвяними святами бажають натхнення, злагоди, а головне - міцного здоров’я!

Викладачі німецької мови
Кирильчук М. Л.
Колісник-Бойко Н. О.