Новорічні свята неможливо уявити без пишно вбраної ялинки, прикрашених вікон і сяючих гірлянд.  А найголовніше – цю казку можна створити своїми руками!
Напередодні свят здобувачі освіти створили авторські «Новорічні історії» в навчальних кабінетах та лабораторіях. У кожному віконечку можна побачити неймовірні витвори юних майстрів. Здебільшого це витинанки — найпростіші і найбільш доступні прикраси для вікон з паперу. Сніжинки, різноманітні новорічні фігурки, зірочки, тваринки створюють на вікні по-справжньому казкову картину, яку хочеться розглядати знову і знову. А з вулиці це має просто фантастичний вигляд!
Не обійшлось без креативу. Крім витинанок, талановито і вміло розмалювали свої віконечка незвичайними візерунками та малюнками за допомогою зубної пасти, вати та фарби. А хто не вмів добре малювати, але дуже хотів прикрасити вікна своїми руками,  використав різнокольорові наліпки. Не обійшлось без тигра – одного із головних атрибутів свята, адже цей звір – символ Нового 2022 року.
Нехай ця чудова передсвяткова атмосфера додасть життєвих сил, окрилить душу. Здоров“я міцного вам, вашим рідним і близьким! Щастя, любові, тепла домашнього вогнища! Нехай всі ваші заповітні мрії знайдуть крила і здійсняться! З новим роком!

Культорганізатор Олена Чорна