Участь у ІІІ міжвузівській науково-практичній онлайн конференції  на тему «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу»

15 грудня 2021року здобувачі освіти груп №1 та №5, що навчаються за професією «Кухар. Кондитер» на чолі з викладачем Мазур Р. А. долучилися до  ІІІ міжвузівської науково-практичної онлайн конференції  на тему «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу» яка проходила у Вінницькому торгівельно-економічному фаховому коледжі Київського Національного торговельно-економічного університету.

Мета конференції полягає у обміні ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень щодо використання сучасних технологій, устаткування та інгредієнтів у технології харчової продукції, розробці практичних рекомендацій щодо вирішення питань  розвитку та підвищення ефективності функціонування підприємств харчової промисловості та  готельно-ресторанного бізнесу. Здобувачі освіти нашого навчального закладу почерпнули цікаву змістовну інформацію, дискутували на професійні теми.  Адже всі питання, які розглядалися , на часі дуже важливі і знадобляться їм у професійній діяльності.

викладач Мазур Р.А.