В рамках виховної години в групі №41 17 вересня 2021 року була проведена зустріч з випускниками Красножоном Андрієм та Борсук Ангеліною.
Андрій працює кухарем на підприємстві ДСП «ЦППРВ». Робота дуже нелегка, але досить відповідальна. За зміну потрібно смачно нагодувати до півтисячі відвідувачів. Приємним моментом в роботі є подяка людей. Та і матеріальна сторона теж досить важлива. Заробітна плата коливається в рамках 15-16 тисяч гривень, що досить непогано як для молодого хлопця. Ангеліна продовжила навчання в рідному училищі, хоча отримала кваліфікацію молодшого спеціаліста .
Випусники поділилися своїми враженнями від навчання в стінах ДПТНЗ «ВМВПУ», дали корисні поради,а також настанову - прикладати максимум зусиль у навчанні. Здобувачі освіти задавали випускникам питання стосовно професії «Кухар.Кондитер», предметів середньої освіти, запитувалися про викладачів.Тільки після таких порад можна досягти успіхів в подальшому житті, так як робітничі професії, особливо «Кухаря.Кондитера» цінуються на даний час дуже високо.