У середу 17 листопада 2021 року, на базі ВПУ сфери послуг міста Вінниці, відбувалися зональні змагання з волейболу серед дівчат в рамках обласної Спартакіади ПТНЗ.
Наша дівоча збірна заслужено завоювала І місце в своїй зоні та пройшла у фінальну стадію змагань, де позмагається за призові місця Спартакіади.
Дівчата серйозно готувалися до виступу. Тому показали закономірно високий результат. В дуже непростій та інтригуючій боротьбі вони перемогли команди Хмільницького АЦПТО та Вінницького ВПУ сфери послуг виборовши право виступати у фінальних змаганнях.
Склад збірної команди дівчат з волейболу Вінницького МВПУ 
Гр. №24 Попова Настя;
Гр. №22 Патик Аліна;
Гр. №17 Килимчук Ольга;
Гр. №16 Казміришина Карина;
Гр. №12 Галайчук Марина;
Гр. №25 Мусінчак Наталя, Лук’янчук Оксана;
Гр. №26 Шкрабій Вікторія;
Команди у зоні були рівними за силою і підготовкою, але завдяки сильному командному духу та волі до перемоги, наші дівчата все ж таки усіх перемогли.
Особливо важкою та напруженою склалася гра з волейболістками ВПУ сфери послуг. Програвши першу партію місцевим дівчатам, наші волейболістки зуміли переломити гру на свою користь. Надзвичайне емоційне напруження, часом відчай, часом ейфорію перемоги та справжній командний дух – все це пережили наші дівчата на спортивному майданчику.

Бажаємо волейболісткам і надалі залишатись на висоті та вдало виступити у фіналі.

З командою працював та підготував до змагань Петелько В.В.