20-22 жовтня 2021 р. відбулися Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці Спорту. Організувала й провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення аспектів упровадження сучасних освітніх технологій і методик.

ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» презентував власний досвід реалізації сучасного освітнього процесу. За здійснення інноваційної педагогічної діяльності в умовах цифровізації освіти заклад нагороджено золотою медаллю та дипломом за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес. Директора ВМВПУ О.Д.Дмирика нагороджено подякою за плідну організаторську діяльність і вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти.

Вітаємо педагогічний колектив із заслуженою перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів і здобутків!