У 2021 році вдруге відбувся Всеукраїнський конкурс «Літературна візитка краю». За умовами конкурсу, до участі запрошувалась команда здобувачів освіти у складі 4-5 осіб під керівництвом учителя, головне завдання яких створити вебресурс, присвячений місцевому письменнику або вихідцю із населеного пункту. Конкурс відкриває широкому загалу потужні літературні імена, дає можливість дізнатися про маловідомі постаті.

Тому здобувачі освіти ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» Мартинюк Дмитро, Сивак Артем, Нагірна Дар’я, Мартинюк Максим під керівництвом викладачів Миколи Вижги та Тетяни Нагірної та майстра виробничого навчання Ілони Пугач мали можливість зосередитись на пошуках нового та цікавого як при озробці безпосереднього дизайну сайту, так і при його наповнені. Адже обрали яскраву, неперевершену постать імпресіоніста та Сонцелюба – Михайла Михайловича Коцюбинського.

Щоб втілити задумане, ми поєднали свої дослідницькі та аналітичні навички з дизайнерськими, навички публіцистичного та літературного письма - з умінням будувати й наповнювати сайт.

За результатами конкурсу з 220 сайтів наш сайт посів почесне ІІ місце. Ми пишаємося нашими талановитими учнями, чия майстерність у царині рідного слова, літературний хист, креативне мислення, прославляє наш навчальний заклад! Це не просто перемога, це результат наполегливої праці!!! Бажаємо нових успіхів! 

Вижга М.В., викладач