Розвиток фізкультури і спорту, формування здорового способу життя стають державним завданням. Сильна духом і тілом людина завжди захистить слабшого, допоможе в біді, не відступить перед труднощами, не зрадить друга, зуміє відстояти свої ідеали і принципи. Саме тому ми щиро вдячні подвижникам, вчителям, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців дух змагальності, прагнення перемагати і знову йти до незвіданих висот.

Ось і в нашому училищі 10 вересня до Дня фізичної культури і спорту  було проведене урочисте засідання фізкультурних активів училища, на якому підводились підсумки роботи за 2020-2021 н.р.

За підсумками Спартакіади Вінницького МВПУ були вручені перехідні кубки. Кращою серед юнаків стала група ІІ курсу № 46, яка навчається за професією «Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування» (майстер в\н Ісайкіна Марина Вікторівна, кл. керівник Бура Олександр Миколайович). А серед дівчат кубок отримала група №5 «Кухар. Кондитер» (майстер в\н Тишкунь Наталія Петрівна, кл. керівник Мазур Раїса Анатоліївна).

Дорогі здобувачі освіти та колеги! Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію, відчуття вічної молодості. Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог в усіх справах!

Бажаємо всім міцного здоров’я, вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот!