29 червня 2021 р. у ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» в онлайн форматі відбулося засідання педагогічної ради. Директор училища Дмитрик Олександр Дмитрович представив основні результати діяльності за відпрацьований період часу 2020-2021 н.р., зокрема, зазначив високий професіоналізм педагогічного колективу, що традиційно став запорукою нових звершень та перемог. Також Олександр Дмитрович проаналізував напрямки роботи, які потребують постійного вдосконалення та пошуку альтернативних шляхів вирішення. 

Заступники директора М.М.Тютюнник, С.Г.Корженко та Л.О.Біла розкрили у своїх доповідях питання виробничої практики, результатів ЗНО та Державних підсумкових атестацій, гурткової та позаурочної діяльності зі здобувачами освіти і т.д. Методист Л.О.Коломійчук проаналізувала спектр шляхів підвищення кваліфікації педагогічного колективу закладу за поточний навчальний рік.

Як підсумок, окреслені нові цілі та завдання, сформовані нові вектори розвитку для забезпечення повноцінного якісного освітнього процесу у 2021-2022 н.р.