З метою популяризації читання класичних і сучасних  творів художньої літератури в поєднанні з використанням сучасних освітніх технологій серед здобувачів професійно-технічної освіти Вінниці і Вінницької області протягом березня-квітня 2021 року проводився конкурс на кращий буктрейлер «Живі сторінки моєї книги». Конкурс був спрямований на виявлення творчого потенціалу здобувачів освіти під час вивчення предмета «Зарубіжна література».

На конкурс було подано 47 відеоробіт із 26 ЗП(ПТ)О. Від нашого навчального закладу на конкурс було подано роботи трьох наших учнів.

За рішенням оргкомітету та журі переможцем став і отримав найвищу нагорду, а саме Гран-прі конкурсу, учень групи №6 Курбатов Станіслав за відеороботу за повістю Е. Хемінгуея «Старий і море», керівник викладач Помаз Н.В. 

Почесне третє місце посіли роботи учениці групи №18 Мартинюк Діани до твору П. Коельо «Алхімік», керівник завідуюча бібліотекою Січкоріз Н.П. та учня групи №13 Венералова Дмитра до твору Ф.Кафки «Перевтілення», керівник викладач Помаз Н.В.

Вітаємо наших переможців і бажаємо їм подальших творчих здобутків.

Помаз Н.В., викладач зарубіжної літератури