Щорічно учні ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» разом з викладачами спеціальних економічних дисциплін Козачок
А.В. та Шафорост Т.М. беруть активну участь у Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми», що започаткований у 2014 році і проводиться Компанією інтелектуальних технологій (КІНТ). Учасниками бізнес-турніру у 2021 році стали представники 12 європейських країн, зокрема Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Норвегії, Словаччини, Чехії, а також США.
Серед активних учасників були і учні ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» Мицик Анна група №20, Яричук Тетяна та Любчак Олександр група №48 півфіналістами даного турніру та отримали гарний практичний досвід. Умови змагання були наближені не просто до ринкових. Вони практично змоделювали ту «коронавірусну»; кризу, яка зараз панує у світі бізнесу за вікном. Учасники мали утримати показники своїх підприємств високими в непередбачуваному економічному середовищі.
Щиро вітаємо наших півфіналістів бізнес-стратегії, і бажаємо нових перемог, творчої наснаги, підприємницького хисту в рішенні задач будь-якої складності, а також успіхів у реалізації найсміливіших ідей!

А.В. Козачок викладач спеціальних економічних дисциплін