22 квітня 2021 року ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» взяло участь у Всеукраїнському вебінарі на тему «Створення сучасного освітнього середовища з предмета «Охорона праці» як передумова формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників», організованим Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області. 

Для участі були запрошені  педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Таким чином можна було ознайомитися з педагогічним досвідом педагогів із Вінницької, Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Чернігівської, Хмельницької, Кіровоградської, Рівненської, Закарпатської областей.
Викладач училища Колісник К.В. представила навчальний заклад з доповіддю «Освітнє середовище з предмета «Охорона праці» як складова сучасного хмарноорієнтованого освітнього середовища» Виступи доповідачів прозвучали на актуальні та цікаві теми, свідченням чого стало жваве їх обговорення всіма учасниками вебінару.