Перемога в обласному етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

 

Традиційно, упродовж вересня-листопада 2020 року Вінницьким державним центром естетичного виховання учнів ПТНЗ було проведено обласний етап Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

Захід проводився з метою формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення учнівської молоді до активної діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини, ознайомлення з об’єктами заповідного фонду України.

В межах експедиції гуртківці “Музейного простору” під керівництвом завідувача музейного комплексу Миколи Вижги проводили краєзнавчу, науково-дослідницьку роботу, збирали емпіричні дані, фактичний матеріал, працювали в бібліотеці.

За підсумками проведеного заходу дипломом І СТУПЕНЯ було нагороджено

Багу Маргариту, Швець Катерину та наставника Миколу Вижгу за пошукову роботу за напрямом: «Духовна спадщина мого народу» на тему: “Хай вірить душа в перемогу!” (Життєва та літературна доля В.П. Тарноградського).

Щиро вітаємо переможців конкурсу та їхнього керівника й бажаємо творчої наснаги, професійного зростання і нових перемог!