Професія вчителя одна із найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Учитель — це не просто професія, це покликання. Це щоденна самовіддана праця, любов до справи та учнів, це створення майбутнього країни. 

З метою відзначення педагогічних працівників за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів, плідну педагогічну діяльність та з нагоди 80-річчя системи П(ПТ)О, Міністерством освіти і науки України почесною відзнакою, а саме нагрудним знаком «Відмінник освіти», нагороджена методистка Державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» Коломійчук Лариса Олександрівна.

Колектив Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища на чолі з директором Дмитриком О.Д. щиро вітає Коломійчук Ларису Олександрівну із заслуженою нагородою, дякує за безцінну працю та величезний внесок у розвиток училища, бажає реалізації подальших творчих задумів та ідей, підкорення нових професійних вершин!