У 2020-2021 н.р. Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище стало учасником програми G-Suite for Education від компанії «Google». Можливість безкоштовного використання компанія «Google» надала для того, щоб державні освітні заклади мали можливість якісніше організувати дистанційну роботу з учнями.

G Suite for Education — це набір спеціалізованого хмарного програмного забезпечення та інструментів для організації спільної роботи. Це, безумовно, новий шлях нашого закладу не тільки для реалізації дистанціного та змішаного навчання, а й до вдосконалення освітньої діяльності на всіх організаційно-методичних рівнях.

З метою підвищення професійної компетентності педагогічого колективу, розвитку сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, 16 вересня 2020 року в училищі були організовані та проведені професійні майстер-класи на тему «Впровадження G suite for Education в освітню діяльність».

Грунтовну підготовку по організації майстер-класів здійснили викладачі Мельнічук Людмила Василівна та Чорба Тетяна Олегівна. Разом із Коломійчук Л.О., Щербанюк Л.О. та Черниш Т.М., вони ознайомили педагогічний колектив із особливостями роботи у середовищі G Suite, продемонстрували нові можливості організації власного безпечного простору, надали присутнім багато корисного інформативного матеріалу для подальшого використання у своїй педагогічній діяльності.