Всіх, хто молодий за віком та молодий душею вітаємо з Днем молоді!

     Молодість — це світанок життя, це романтика, радість, свiтлi мрії про майбутнє, молодечий запал. Це час  для здобуття знань, навиків,  час коли  людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, наполегливої праці над собою. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Це період коли людина закладає фундамент, вибудовує міцні стіни свого майбутнього для подальшого життя.

     Попереду у кожного з Вас довга життєва дорога, на якій потрібно зробити свій єдиний вибір. Впевнені, що він буде вдалим. Ваша діяльність продовжить шлях України до прогресу, до впровадження в життя цінностей, набутих iншими державами, до формування сильної, духовно багатої особистості, здатної орієнтуватися в сучасному суспiльствi.

     Вiтаємо усiх Вас з Днем молоді, зичемо невичерпної eнepriї, творчого натхнення, молодечого неспокою, щирого кохання.

     У День молоді  бажаємо  всім Вам  творчої енергії, наснаги, незалежних думок та сил, втілення в життя своїх прагнень та сподівань.

     Нехай не згасне вiра у добру долю України, майбутнє якої у Ваших руках! Хай у Ваших родинах завжди панують здоров’я, злагода i достаток!

Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі.

Залишайтесь завжди молодими!