Освітянська думка України все вище підноситься до рівня кращих стандартів високоякісної європейської освіти. Безперервний рух у бік пошуку нових шляхів упровадження найефективніших методів освітнього процесу, в цей непростий час, нелегкий і потребує значних зусиль, неординарних підходів та впровадження ефективних новацій.

Кожного року в нашому навчальному закладі лунають фанфари запрошуючи на свято мудрості, інтелекту, професіоналізму і креативу. «Ми надія твоя, Україно!»  –  запевняють кращі із кращих, переможці конкурсів, олімпіад та спортивних змагань.

Цей рік через пандемію COVID 19 і впровадження карантину став особливим в житті кожного. Але це не дало нам права відмовитись від нагоди відзначити талановиту обдаровану молодь. 270 здобувачів освіти, ті, хто своєю наполегливістю та старанністю писав славні сторінки життєпису рідної альма-матер, премійовані і нагороджені почесними грамотами, дипломами та подяками. Адміністрація навчального закладу відшукала кошти для матеріального заохочення найкращих здобувачів освіти училища.

У номінації «Відмінник навчання» відзначено шість учнів, які мають зразкові навчальні досягнення, особливістю яких є жага до знань і прагнення знайти відповідь на безліч питань.

На сьогоднішній день училище є одним із найпрестижніших навчальних закладів України, завдячуючи наполегливій та самовідданій праці кожного. 22 лауреати номінації «Інтелект нації»  – це учні, які вибороли призові місця в обласних і Всеукраїнських олімпіадах.

Про 23-х переможців конкурсів фахової майстерності різних рівнів, нагороджених  у наступній номінації, з упевненістю можна сказати: «Вам під силу перетворити трудові будні на цікаву, ефективну та творчу працю,  тому що ви «Професіонал року».

У номінації «Інтелект і творчість» відзначені 136 здобувачів освіти. Це переможці Міжнародних, Всеукраїнських та Всеукраїнських дистанційних конкурсів. 

27 лауреатів номінації «Активна життєва позиція» довели, що клопітка, наполеглива праця є запорукою успіху кожного.

Ставлячи завдання формувати високоосвічену особистість ми не обходим найнагальніше сьогодні питання – культурності і духовності молоді. Історія еволюції людства стверджує, що лише на високому культурному підйомі процвітають цивілізації та народи. У номінації «Обдарованість і творчість» нагороджені діти, Богом наділені великим талантом та вмінням нести прекрасне у світ. 

Лауреати номінації «Відкрий світ, відкрий себе», а їх у нас 19,  заслуговують на особливу пошану, адже їхня небайдужість до подій сьогодення, патріотизм та щира любов до історії, звичаїв і традицій українського народу є беззаперечною.

Енергійні, сильні, вольові та сміливі – майбутні чемпіони, вже сьогодні демонструють високі результати у спортивних змаганнях  різних рівнів. У номінації «Зірка спорту » відзначені 59 спортсменів. 

Віра в людину, її можливості спонукає осягнути найвищі вершини. Здобувайте! Творіть! Перемагайте! Ви найкращі! Ви гордість і надія України!

Біла Л.О., заступник директора з ВР,

Січкоріз Н.П., завідуюча бібліотекою,

Самойленко В.М., практичний психолог