16 червня 2020 р. у ДПТНЗ "ВМВПУ" за участі заступника директора з НР Корженко С.Г., методиста Коломійчук Л.О. та голів методичних комісій відбувся традиційний для навчального закладу захід "Найкраща методична комісія".

На заході, який був організований із дотриманням всіх умов карантину, була презентована робота методичних комісій впродовж 2019-2020 н.р. Варто зазначити спрямування усього педагогічного колективу навчального закладу на поєднання традиційних та інноваційних професійних технологій у своїй освітній діяльності. Постійний пошук нових форм і методів роботи, реалізація новітніх педагогічних методик із застосуванням сучасних засобів навчання, участь у різнопланових фахових конкурсах, олімпіадах та змаганнях дозволяє Вінницькому МВПУ бути лідером на арені професійно-технічної освіти. Кожна методична комісія має ряд перемог та досягнень, які сприяють високому рейтингу навчального закладу.

Найбільш масштабною, потужною та ефективною, за результатами голосування, визнана діяльність методичної комісії «Спеціальних економічних дисциплін» на чолі з головою Гавриш Наталією Леонідівною. 2 місце — методична комісія «Спеціальних інформаційних дисциплін» (голова Мельнічук Людмила Василівна), 3 місце — методична комісія «Кухар. Кондитер» (голова Прядун Вікторія Сергіївна).

Пропонуємо вашій увазі звіти голів МК за 2019-2020 н.р.: