Міжнародний конкурс шкільних медіа - найбільший юнкорівський захід в Україні, рівень якого високо оцінюють не лише вітчизняні, а й міжнародні журналістські організації. 
24.04.2020 року, не зважаючи на карантинні заходи в Україні, організаторам та журі Конкурсу вдалося вчасно опрацювати понад 2 тисячі конкурсних робіт та визначити 28 переможців у 22 номінаціях ХХІІІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа, що надійшли з 464 позашкільних, шкільних та професійно-технічних навчальних закладів з усіх куточків України.

Редакційна колегія Державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище», маючи багаторічний досвід участі у зазначеному конкурсі, і цього року не залишилась осторонь. За результатами оцінки компетентного журі надісланих робіт (кількох випусків друкованої газети «Молодіжний вісник», стіннівки, фото- та телерепортажів, відеоробіт) телепресцентр «Молодіжний вісник» Державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» здобув перемогу у номінації «Краща мультимедійна редакція» ХХІІІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа.  Надзвичайно висока оцінка роботи творчого колективу, на рахунку якого щорічно близько 10 випусків новин, номерів газет, спецвипуски та у рамках певних конкурсів, соціальні ролики та телефільми. 
Лише за останні 3 роки, беручи участь у щорічному Міжнародному конкурсі шкільних медіа (м. Миколаїв), робота редакційної колегії була відзначена перемогою у таких номінаціях: XХІІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа, 2019 рік - диплом переможця у номінації ««Кращий матеріал про Воїнів-героїв»»; XХІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа, 2018 рік - диплом переможця у номінації ««Краща мультимедійна редакція»; XХ Міжнародному конкурсі шкільних медіа, 2017 рік - диплом переможця у номінації «Краще медіа професійно-технічного навчального закладу». 
Олег Наливайко, голова Держкомтелерадіо України, голова журі: «Шкільні медіа – це можливість побачити освітянську галузь, життя учнів, їх бачення подій в Україні та світі очима молодих українців. Для мене, як керівника центрального органу виконавчої влади, це є дуже важливим, адже це погляд молоді на сучасне та майбутнє України і цей погляд є важливим для прийняття рішень державними службовцями. Для інформаційної галузі шкільні медіа є важливим з точки зору виховання майбутнього покоління журналістів та розвитку українського телебачення, радіо, друкованих та онлайн медіа». 
Однією з цілей Міжнародного конкурсу шкільних медіа завжди була мета зробити освітянську галузь більш відкритою і зробити це саме завдяки шкільним медіа, забезпечити дітям й молоді можливість викладати на шпальтах своїх видань те, чим вони насправді живуть в навчальних закладах. 
Гліб Головченко, секретар НСЖУ, президент Міжнародного конкурсу шкільних медіа: «Медійна галузь всього світу сьогодні має значну кількість викликів та зазнає значних змін. Це і питання незалежності та свободи слова, це питання цифровізації, це питання дотримання професійних стандартів журналістами. І всі ці виклики ми бачимо також і в шкільних медіа. Юні журналісти вчаться долати виклики так само, як це роблять їхні дорослі колеги. Тож, маємо надію, що згодом так само натхненно та наполегливо частина з них буде розвивати «дорослі» українські медіа. А зараз ми раді вітати наших 28 переможців ХХІІІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа».

Щиро вітаємо редакційну колегію, педагогічний та учнівський колективи із перемогою! Пишаємось нашими досягненнями й бажаємо нових звершень!

викладач Ластівка І.В.