Діяти активно, думати оперативно, сперечатись доказово – для всіх обов’язково!... Такими словами можна описати ерудит-гру «Фінансові перегони», яка була організована та проведена 12.11.2019 року Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки та Вінницьким коледжем економіки та підприємництва Тернопільського національного економічного університету, участь у якій взяла команда ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище».  

Захід мав на меті в теплій, дружній, гостинній атмосфері виявити найсильнішу команду студентів, яка володіє ґрунтовними знаннями з фінансів, банківської справи та грошово-кредитної діяльності.

Змагання у фінансових перегонах відбувалось між командами чотирьох навчальних закладів: Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ, Вінницького технічного коледжу, Технологічно-промислового коледжу ВНАУ та ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище».

До складу команди, що представляла наш навчальний заклад увійшли учні групи №48, що навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Голдинська Світлана, Кравець Діана, Хребтій Леся та Якимчук Костянтин. Підготовкою команди до участі в ерудит-грі займалась викладач спеціальних економічних дисциплін Гавриш Н.Л.

Не залишилась поза увагою організаторів, учасників гри та суддів шалена, добре організована підтримка, яку забезпечили інші учні цієї групи на чолі з викладачем спеціальних економічних дисциплін Козачок А.В.

У результаті напруженої, самовідданої, нестримної, наполегливої та чесної боротьби перемогла команда ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище», обійшовши у фіналі команду Технологічно-промислового коледжу ВНАУ! 

З великою приємністю ділимось цією гарною новиною! Вітаємо наших переможців та бажаємо їм завжди правильно мислити, діяти і отримувати відмінні результати, змінюючи свою реальність та світ навколо!

викладач Гавриш Н.Л.