Декада методичної комісії
«Кухар. Кондитер»

З 07.10.2019 по 18.10.2019 р. дуже цікаво, змістовно і ефективно була проведена декада кухарів, кондитерів.
Не порущуючи традиції навчального закладу, всі члени методичної комісії та учні прийняли активу участь у благодійному фестивалі-ярмарці
«Щедра та гостинна наша Україна», де продемонстрували свої вміння готувати різноманітні страви та кондитерські вироби.
Цікаві, неординарні заходи провели викладачі спеціальних дисциплін — Пахолюк О. М. вікторину «Спритний кухар» з учнями групи №1 та Мазур Р.А. кулінарний батл між групами ІІІ курсу, де учні групи №24 зайняли І місце.
Секретами у кондитерській та кухарській справі поділилися майстри виробничого навчання під час проведення майстер-класів: Андрущенко Л.С. - «Технологія приготування пирога у вигляді косички», Войцещук А.Г. — «Технологія приготування морозива «Темпура», Олійник Л.М. – «Технологія приготування пирогів», Тишкунь Н.П. - Технологія приготування «Рогалика по-Вінницьки», Прядун В.С. – «Технологія приготування галицького пляцку «Феєрія смаку».
Заключним заходом декади кухарів, кондитерів був виховний захід «Моя професія – моя гордість», який підготувала та провеле майстер в/н
Мартинюк Т.М. з учнями групи №8.