Така бажана перемога! V сезон ITalent, номінація «3D-графіка», старша вікова група - 1 місце.

Вітаємо тебе, Артеме!

 

Що таке «ITalent»? ITalent – це перший та найбільший державний конкурс з ІТ проектів та кіберспорту всеукраїнського масштабу! У ньому запрошують взяти участь учнівську молодь віком до 19 років.

Ідейними надхненниками конкурсу є Український державний центрй позашкільної освіти під егідою Міністерства освіти і науки України . Генеральний партнер – Цитрус. Серед партнерів конкурсу також були: Антивірусна компанія Zillya, ультрасучасний клуб для геймерів CyberZone, Чайний дім Heritage, ІТ-компанія INSART.

«ITalent» проводиться у два етапи:

I етап - відбірковий. Усі учасники реєструються через сайт конкурсу та подають свої роботи у відповідній до вимог формі.

II етап - фінальний (очний) – очний захист-презентація робіт. До участі в ньому запрошуються учасники, що зайняли три перших місця у відповідній номінації I етапу.

Учні ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» Артем Фурман, Володимир Петренко та Шаталов Роман взяли участь у І відбірковому етапі за напрямом «ІТ-проекти». За результатами журі, успішно пройшов до фіналу в номінації «3D-графіка» учень групи №7 Артем Фурман.

У м. Київ 19 травня 2019 р. в конференцзалах першого інноваційного парку в Україні UNET.City, відбувся фінал п’ятого сезону «ITalent», де Артем яскраво презентував свою графічну роботу «Лицар відлюдник» (номінація «3D-графіка») та у результаті здобув почесне 1 місце й великий досвід та впевненість у власних силах.

Вітаємо Артема з перемогою та бажаємо реалізації усіх творчих задумів!