25 квітня команда юнаків з футболу здобули найвищу нагороду, ставши чемпіоном серед навчальних закладів ПТНЗ Вінницької області. Усе відбувалося на базі Вінницького ЦПТО-№1.

Слід відмітити високий рівень проведення змагань. У першій зустрічі по жеребу ми виграли у команди Комаргородське вище професійне училище з рахунком 2:0. Забиті голи – на рахунку Мустафа Теке, учень групи №25  і Євген Вергелес, учень групи №42. Після перерви ми грали за вихід у фінал з командою Вище художнє професійно– технічне училище №5. Тут було важче, але завдяки злагодженій грі в обороні та атаці наші хлопці перемогли з рахунком 3:2. Забиті голи – на рахунку Олег Сулима, Антон Керпань, Дмитро Підгаєцький, учні групи №42.

І нарешті фінал. Нашим суперником була команда Вище професійне училище №11. Гравці нашої команди потужно розпочали матч і повели у рахунку вже на 1-й хвилині. Голкіпер гостей помилився, вибігши за межі штрафного, а Дмитро Підгаєцький, учень групи №42, підхопив м’яч і парашутом закинув його у ворота – 1:0. Так само швидко подвоїв перевагу Владислав Бондаровський, учень групи №42, прямим ударом зі штрафного «закрутив» м’яч під ближню штангу – 2:0. Під кінець першого тайму наші хлопці дотисли команду суперника, забивши ще два голи. Обидва голи забив Дмитро Підгаєцький. Але потрібно віддати належне команді суперника, яка змогла забити м’яч престижу. Рахунок матчу: 4:1 на нашу користь.

Склад команди: голкіпер – Максим Юзвак учень групи №41; польові гравці: Володимир Гончарук, Назарій Чернявський  учні групи №4, Мустафа Теке  учень групи №25, капітан команди Владислав Бондаровський, Євген Вергелес, Ашот Гукасян, Антон Керпань, Дмитро Підгаєцький, Олег Сулима  учні групи №42, Максим Арбуз  учень групи №48, Олег Бойченко  учень групи №39, Михайло Петренко учень групи №46.

Залишається подякувати хлопцям за видовищну гру та гідний результат, а також побажати їм яскравих перемог у майбутніх футбольних баталіях, удачі та міцного здоров’я!