Традиційно для ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» є проведення дня відкритих дверей у тісній співпраці з Вінницьким міським Центром зайнятості.

Основною метою даного заходу є ознайомлення з освітнім середовищем навчального закладу, формування позитивного ставлення молоді до робітничих професій, руйнація стереотипу непрестижності навчання у ПТУ та заохочення молоді обирати робітничі професії.

З метою ознайомлення з професіями та спеціальністю, педагогічним та учнівським колективом, було організовано та проведено ряд майстер-класів у двох напрямках: економічному та інформаційно-технічному.

В межах першого школярі мали нагоду в умовах Навчально-тренувальної фірми «Перлина Поділля» спробувати себе у створенні власного бізнесу, роботі з банком і торгівельним обладнанням, обрати засіб створення реклами.

Інформаційний напрямок вміщував майстер-класи з підбору комплектуючих та складання ПК, обжиму мережевого кабелю та його тестування, складання електрично-принципових схем, художньої пайки, сліпого набору тексту, графічного дизайну, а також учням було презентовано роботу Навчально-практичного центру інформаційних технологій.

День відкритих дверей у ВМВПУ пройшов у атмосфері спілкування, знайомств, емоцій, смачних перекусів, взаємодії, розширення світогляду та пізнання власної особистості.