27 березня 2019 р. у ДПТНЗ Вінницьке «МВПУ» за участю викладачів спеціальних дисциплін Коношевич Т.В., Бура О.М., майстрів виробничого навчання Заяць В.В., Шморгун С.М. та учнів Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища відбулися щорічні традиційні конкурси фахової майстерності з професій «Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування» та «Електромеханік з ремонту та обслуговування ЛОМ».

Метою таких конкурсів є підвищення рівня професійної підготовки та розвитку творчої активності учнів, виявлення та розвиток обдарованих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення спеціальних та фахових дисциплін, популяризація досягнень науки, техніки та новітніх технологій, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки кваліфікованих робітників із відповідних професій.

    Для участі в змаганні за звання кращого фахівця і професіонала своєї справи були запрошені учні груп №35 (Шевченко В., Коченко Б., Палада В., Білоус В., Савчук Д., Солодухін А.), №14 (Базюк Н., Норовічук М.), №4 (Тідікас А., Літвінов О., Херсонюк М., Селезньов Д.), №11 (Чайка В.), №13 (Стойко С.).

    Електромеханіки демонстрували свої фахові навички на базі каб.115. Виконавши теоретичне завдання та різнопланові практичні задачі, учні змогли оцінити власний професійний рівень.

Так, в результаті найкращим серед всіх учасників став Тідікас Андрій (гр.4).

2 місце – Чайка Владислав (гр.11).

3 місце поділили Літвінов О. (гр.4) та Стойко С. (гр.13).

 

У каб.215а змагалися монтажники ІКУ. Перед ними стояло завдання пройти електронне тестування, яке дозволило перевірити теоретичні знання із базових спеціальних дисциплін. Також учням потрібно було показати і практичні вміння, тому кожен з них виконував ряд специфічних для професії завдань.

Справжній професіоналізм та бажання перемоги привели до вершин Коченка Богдана (гр.35) – 1 місце.

2 місце – Шевченко Владислав (гр.35)

3 місце – Палада Володимир (гр.35), Норовічук М. (гр.14)

 

Вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу. Бажаємо і надалі творчих професійних злетів.