З 14 по 16 березня 2019 року у Київському Палаці дітей та юнацтва проходить Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2019» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», одним з етапів якої є рейтинговий конкурс з нагородження Гран-Прі «Лідер професійної (професійно-технічної) освіти».

В цих заходах мають можливість брати участь усі ті, хто зацікавлений у подальшому успішному реформуванні системи освіти, нових досягненнях для виведення національної освіти в європейське освітнє і наукове співтовариство, нових звершеннях у фаховій діяльності із України, Словаччини, Польщі, Канади, США, Франції, Литви, Естонії, Грузії, Молдови.

Одним із 750 учасників даного заходу є ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ».

Завдяки впровадженню в освітній процес нових форм і новітніх виробничих технологій, вкотре стало можливим отримати диплом і статуетку Гран-Прі «Лідер професійної (професійно-технічної) освіти» саме Вінницькому МВПУ.

Навчальний заклад й надалі залишатиметься сучасним центром первинної професійної підготовки та з гордістю нестиме звання флагману інформаційних технологій.