Саме на це питання намагались дати відповідь старости груп І та ІІ курсів під час тренінгу, який був організований спільно з методистом Вінницького державного центру естетичного виховання Ліщун О.Д. та волонтером від Департаменту соціальної та молодіжної політики Emily Crenshaw.

Протягом тренінгу учасники мали можливість удосконалити свої організаторські уміння, лідерські навички, вміння відстоювати свою позицію, оволоділи мистецтвом працювати самостійно та в команді.

«Школа лідера» спрямовує свої зусилля саме на виявлення, розвиток і вдосконалення лідерських здібностей старост навчальних груп, сприяє удосконаленню лідерських якостей учнів для кращого функціонування учнівського колективу училища. Завдяки формуванню успішних лідерів, а саме перенесення здобутих знань і навичок у середовище ровесників, забезпечується організованість учнівського колективу та результативність виховної роботи в закладі освіти.

Незважаючи на певний мовний бар'єр, адже волонтер розмовляла англійською мовою, атмосфера зустрічі була досить теплою та дружньою, що дало можливість учасникам відчувати себе комфортно під час виконання завдань тренінгу