День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутись для позитивних змін онлайн,підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять по всьому світу. Цей день націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету.

День безпечного Інтернету 2019 відзначається під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!»

День Безпечного Інтернету є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб діти і молоді люди могли досліджувати Інтернет безпечно і скористалися позитивним досвідом експертів.

5 лютого 2019 року Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC запросили школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв та студентів коледжів відзначити цей день разом з усім світом, приєднавшись до онлайн-уроку на YouTube каналі.

Учні групи 45, які навчаються за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Електромеханік з ремонту та обслуговування ЛОМ», скористались цією можливістю та прийняли активну участь в онлайн-уроці.

 

Використано матеріали сайту: https://betterinternetcentre.org/?p=166

 

Викладачі: Мельнічук Л.В., Чорба Т.О.