8 листопада у місті Хмільник проходили фінальні змагання з настільного тенісу серед учнів професійно-технічної освіти в рамках обласної Спартакіади. Наші двоє учнів: Нікрасевич Влад ( учень гр.35) та Буренко Олександр (учень гр..48) представляли  збірну команду «Вінницького МВПУ».  Крім наших юнаків в змаганнях брали участь спортсмени з 25 закладів ПТО Вінницької області.. Тенісні сутички були дуже цікавими і запеклими. Адже там зібралися кращі і кожний прагнув перемогти. Тому дуже приємно відзначати той факт, що наші майстри з настільного тенісу вибороли найвищу сходинку п’єдесталу ставши чемпіонами.

Потрібно відмітити, що до цієї перемоги хлопці йшли цілих три роки, демонструючи стабільно високі результати: у  2016 році – бронзові призери, у 2017 році – срібні призери, 2018 рік – бронзові призери, у складі збірної команди Вінницької області з настільного тенісу на Всеукраїнській Спартакіаді ПТНЗ.

Ця перемога – результат постійних тренувань на удосконалення спортивної майстерності, непереборної волі та прагнення бути найсильнішими. Ми пишаємося вами хлопці, рівняємось на вас і бажаємо завжди триматися на висоті.

 

До наступних яскравих перемог!!!