Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту!

11 вересня до Дня фізичної культури і спорту у ВМВПУ було проведене урочисте засідання фізкультурних активів училища, на якому підводились підсумки роботи за 2017-2018 навчальний рік. Нагороди отримали більше сорока наших кращих учнів-спортсменів. Всі вони відстоювали честь навчального закладу на спортивних змаганнях різних рівнів, досягали високих результатів, виборювали призові місця і були нагородженні грамотами. Ці учні – наша спортивна гордість, успішне майбутнє України.

СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ ВМВПУ – 2018

Фізкультурний актив училища

Шмигарьова Віка, Півторак Влад, Мельничук Павло,

Лобунська Аня (Гр. № 1)  ;

Гончарук Володимир, Чернявський Назарій (Гр. №4)

Єрошенко Валерій, Могила Назарій (Гр. №7)

Буренко Олександр,  Завальнюк Катерина, Арбуз Максим (Гр. №48)

Станіславова Валерія (Гр. №29)

Майданюк Микола, Волкотруб Олександр, Олійник Микола, Пронченко Олег, Кривий Андрій, Чернишов Олександр (Гр. №33)

Нікрасевич Владислав, Пасека Сергій, Вевдюк Владислав (Гр. №35)

Вергелес Євген, Керпань Антон, Бондаровський Владислав, Гукасян Ашот, Підгаєцький Дмитро, Москалюк   Вікторія, Берлюк Вадим, Сулима Олег, Яковенко Ярослав (Гр. №42)

Жиляк Олег, Дяченко Іван (Гр. №20)

Пастушенко Микола (Гр. №13)

Левицький Володимир, Гаєвик Володимир, Лободюк Володимир,

Гончар Дмитро (Гр. №14)

Теке Мустафа (Гр. №25)

Приходько Юлія, Зазуляк Анастасія (Гр. №5)

Феодосов Артем (Гр. №6)

Федорук Сніжана (Гр. №24)

Кушнір Карина (Гр. №12)

Мулько Карина (Гр. №34)

 

Досягнення у спорті ВМВПУ у 2017-2018 н.р.

Загальноміські змагання:

До Дня Перемоги 3 травня наша команда приймала участь в традиційній загальноміській легкоатлетичній естафеті і зайняла ІІІ місце. Команду підготувала Петелько О.К.

Згідно офіційних запрошень наші збірні команди з футболу та волейболу приймали участь в таких змаганнях як:

Збірна команда з футболу серед дівчат зайняла ІІІ місце у турнірі присвяченому Дню фізичної культури та спорту,  кубок області з футболу серед жінок – ІІ місце (тренер Моргун Р.В.) Збірна по волейболу юнаки – турнір у ВХПТУ№5  ІІІ – місце (тренер Петелько В.В.)

Змагання  в рамках обласної Спартакіади ПТНЗ:

  • В рамках обласної Спартакіади - міні-футбол (дівчата) – вибороли 

ІІ місце  Команду підготував Моргун Р.В.

команда юнаків з міні-футболу зайняла ІІ-місце. Команду підготував Моргун Р.В.

  • команда юнаків з легкої атлетики зайняла ІІ-місце. Команду підготувала Петелько О.К.
  • команда дівчат з легкої атлетики зайняла І-місце. Команду підготувала Петелько О.К.

Команди з настільного тенісу - дівчата зайняли ІІІ місце, юнаки ІІ місце (відповідальний Миронюк Б.В.) –. Також збірні команди з шахів – дівчата зайняли VI місце, юнаки V місце (відповідальний Петелько В.В.)  Збірна команда юнаків з фут-залу (відповідальний Моргун Р.В.) виступаючи в зональних змаганнях, зайняли ІІ місце  і VII місце у фіналі Спартакіади

Згідно положення про спортивні ігри «Козацька наснага 2018» прийняли участь у фінальних обласних змаганнях на базі Зозівського ПАЛ – вибороли

V місце. Команду підготував Петелько В.В.

 

І в нарешті І місце у загальному заліку обласної Спартакіади ПТНЗ

 

Участь у Всеукраїнській Спартакіаді ПТНЗ:

В рамках Всеукраїнської Спартакіади серед ПТНЗ шість учнів нашої команди з футзалу: Вергелес Євген, Керпань Антон, Бондаровський Владислав, Підгаєцький Дмитро (гр.. №42), Теке Мустафа (гр.. №25), Єлєсєєв Максим (гр. №41)  були делеговані у складі збірної області в місто Харків на фінальні ігри де посіли VII місце. Команду підготував Моргун Р.В..

Учні груп: №20 Жиляк Олег, №18 Лавренюк Анастасія, №10 Цимбал Руслана взяли участь у Всеукраїнській Спартакіаді у складі збірної команди Вінницької області з волейболу та зайняли V-місце. Спортсменів  підготував Петелько В..В.. Учні: Нікрасевич Владислав (гр..35) та Буренко Олександр ( гр..23) у складі збірної команди Вінницької області вибороли ІІІ місце з настільного тенісу у Всеукраїнській Спартакіаді серед ПТНЗ що проходила у м. Чернівці (підготував та супроводжував команду Петелько В.В.)

 

Дорогі учні та колеги! Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію, відчуття вічної молодості. Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту популяризації та розвитку сфери фізичної культури.

Бажаємо всім міцного здоров’я, вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот!