31 травня  2018 року  на базі Вінницького центру професійно- технічної освіти технологій та дизайну проходив обласний тур «Учитель -2018», який  покликаний виявити найкращих, найпрофесійніших, найталановитіших викладачів суспільних дисциплін. Це було справжнє свято пошанування  учительської професії, злету творчості та наснаги, любові до своїх учнів та відданості справі, свято відважних педагогів, які пішли на таке випробування. Для восьми викладачів міста і області конкурс став напруженим, але захоплюючим марафоном. Під час конкурсних випробувань (візитівка, реклама методичної розробки, демонстрація хобі) учасники продемонстрували яскравий індивідуальний підхід, творчість та неабияку креативність.

 Заслужену  перемогу та «Гран-прі» здобула викладач ДПТНЗ «Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища» Бережок С.М. Вона проявила глибокий професіоналізм у презентації власного підходу до викладання предмета, використання інноваційних технологій, добре знається на компетентностях, фахових питаннях, психології та педагогіці. Світлана Михайлівна певна,  що перемога далася їй завдяки злагодженій команді та підтримці багатьох.

Цінний досвід, захопливі яскраві враження та незабутні спогади залишив день по собі, як для учасників, так і для журі, гостей і усіх тих, хто був причетний до цього дійства.

Ми щиро пишаємося досягненням нашої колеги! Віват – Переможцю!!! Бажаємо їй натхнення, творчості, віри у свої сили, нових професійних сходжень, любові до учнів, дедалі все більше і більше збагачувати свій досвід цінними педагогічними ідеями та знахідками!