11 травня, на базі ВПУ сфери послуг м. Вінниці, наша збірна дівчат з міні-футболу брала участь у фінальній частині змагань обласної Спартакіади серед учнів ПТНЗ. Для того, щоб пройти до фіналу наша команда дуже вдало зіграла у відбіркових (зональних) змаганнях, що відбувалися на початку травня. Там наші дівчата, на полі суперника, в напружених і драматичних поєдинках, перемогли команду «ВХПТУ-5» та дівчат з ЦПТО-1. Отже за результатами зональних змагань, до фіналу пройшли шість найсильніших команд Вінницької області:ВВПУ сфери послуг, Хмільницький аграрний ЦПТО, Вінницьке ВПУ ДПО, Немирівський ПЛ, Кузьмінецький ПАЛ та звичайно наші чарівниці шкіряного м’яча – команда ВМВПУ.

До складу команди увійшли учениці груп: №48 Лучко Анна, Сидоренко Вікторія; №42 Москалюк Вікторія; №25 Завальнюк Катерина; №41 Власенко Марія; №18 Лавренюк Анастасія; №5 Зазуляк Анастасія та Приходько Юлія; №1 Шмигарьова Вікторія; №8 Шевчук Тетяна. З командою працював та підготував її до змагань тренер викладач Моргун Роман Володимирович.

Технічно і злагоджено грала уся команда, адже в усіх було спільне бажання – перемогти. Надійна гра воротаря команди Шмигарьової Вікторії та центрального захисника Приходько Юлії, практично позбавляли суперниць усіх шансів взяти наші ворота. Дисциплінована гра Москалюк Вікторії, завальнюк Катерини та Зазуляк Анастасії, швидкі проходи по флангам Лучко Анни, уміння поборотися за м’яч Власенко Марії, сильні і влучні удари Шевчук Тетяни та Лавренюк Анастасії майстерний дриблінг та точні передачі капітана команди Сидоренко Вікторії привели нашу команду до фіналу. За чемпіонство, у фіналі,  наша команда грала з футболістками із Хмільника ( до речі у минулому році наші футболістки також зустрічалися з цією командою у боротьбі за І місце, тоді ми перемогли). Але у цьому році фортуна посміхнулася нашим суперницям. Єдиний переможний гол вони зуміли забити у наші ворота лише з (дуже сумнівного і на думку багатьох фахівців несправедливого) пенальті. Але, як кажуть з суддями сперечатися немає сенсу, результат зафіксований і оскарженню не підлягає. Незважаючи на невеликий присмак гіркоти поразки, ми вітаємо наших дівчат з великою перемогою вони молодці. Бажаємо їм завжди триматись  на висоті.