«Студентська ЛІГА – 2018»

26 квітня 2018 року у рамках «Студентської ЛІГИ – 2018» було проведено друге змагання  з шести  встановлених, а саме – спортивне орієнтування. Даний захід проходив у лісовому масиві «Лісопарк». Учні та студенти Вінницьких навчальних закладів змагались у трьох категоріях, які відповідно встановлювались згідно регламенту організаційного комітету, виші представляли сім університетів міста, найбільшу кількість учасників становили коледжі їх нараховувалось дев’ять, наша категорія професійно -технічні навчальні заклади налічувала чотири команди: «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище», «Вінницьке училище сфери послуг», «Вінницьке училище культури і мистецтва» та «Вінницький центр професійно – технічної освіти переробної промисловості».

Наш навчальний заклад представляла команда юних орієнтувальників  до складу якої входили такі спортсмени – Пішенін Олег (група № 7), Коптєв Іван (група № 7), Дяченко Ростислав ( група № 16), Крутовозюк Катерина ( група № 16), Станіславова Валерія (група № 29).

За результатами змагань наші спортсмени у категорії професійно- технічні навчальні заклади посіли справедливе І місце, результат яких становив 36 хв, слід за нами розташувалися училище «ВЦПТОПП», які старанно пройшли дистанцію але дещо задовго 42 хв, команди училища сфери послуг та культури і мистецтва були зняті зі змагань за не вкладання у час змагань.

За результатами змагань усі призери були нагороджені солодкими призами, дипломами та медалями, за що і вдячні організаторам змагань про надану можливість з користю провести час.

          Ми вітаємо наших юних спортсменів орієнтувальників та зичимо їм нових перемог та злетів.