У нашому місті 26 квітня на стадіоні ВНТУ  проходили змагання з легкої атлетики в рамках обласної Спартакіади серед учнів ПТНЗ.

      Участь у змаганнях взяли  25 команд майже з усіх регіонів нашої області. Збірні команди навчальних закладів складались з 10 осіб (5 юнаків та 5 дівчат). Взагалі це близько 250 учасників.

       Кожна команда виступала у семи  видах програми: це біг на короткі дистанції 100-200 метрів, середні дистанції 400-800 метрів, також біг на 1500 метрів, стрибки у довжину з розбігу та штовхання ядра.

       Звичайно наш навчальний заклад також брав участь у цьому спортивному дійстві. Наші учні дуже добре пробігли свої  дистанції отримавши велику кількість залікових очок. Особливо всім сподобався виступ Лавренюк Анастасії, яка стала чемпіонкою у штовханні ядра з результатом 8 метрів 65 сантиметрів, поклавши у скарбничку команди найбільшу кількість залікових очок. Отже у загальному заліку наша дівоча збірна стали чемпіонами Вінницької області з легкої атлетики, а юнаки срібними призерами. Це дуже значні досягнення і велика перемога нашого навчального закладу у спорті.

Склад збірної команди:

                     Гр. № 29 Станіславова Валерія;     

Гр. № 33 Волкотруб Олександр;

Гр. № 41 Леонтієва Вікторія, Власенко Марія;

Гр. № 18 Лавренюк Анастасія;

                     Гр. № 20 Жиляк Олег;

Гр. № 6 Феодосов Артем;

Гр. № 23 Буренко Олександр, Кулик Олександр;

Гр. № 35 Пасека Сергій;

                     Гр. № 8 Шевчук Тетяна ;

                     Гр. № 18 Лавренюк Настя;

   

 З командою працювали та підготували до змагань Петелько В.В. та Петелько О.К.  

     Ми вітаємо найпрудкіших наших бігунів з перемогою, бажаємо добре тренуватися і на наступний рік також бути на висоті.