"Своєчасно знайти, виховати й розвинути задатки і

здібності у своїх вихованців, своєчасно розпізнати в

кожному його покликання – це завдання стає тепер

найголовнішим у системі навчально-виховного процесу"

(В. О. Сухомлинський)

 

19 квітня 2018 року у Вінницькому  міському палаці мистецтв «Зоря» відбувся Гала-концерт переможців обласного фестивалю-огляду художньої самодіяльної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів «Подільські зорі», на тему: «Планета миру і добра».

У фестивалі взяли участь понад дві тисячі учнів із 30 закладів професійно-технічної освіти області, але тільки кращі з найкращих  увійшли до фіналу пройшовши попередньо усі три етапи, в тому числі 2 художні колективи нашого училища, а саме гурток народного танцю «Мальви» з хореографічною картинкою «Pasión española»», керівник Оксана Македонська та дівочий «секстет» зразкового  вокального ансамблю «Душі криниця»  з піснею «Heart beat», керівник Тетяна Будюк.

Талант - то крапля здібностей і море праці. Постійні виснажливі репетиції дали свій результат. У номінації «естрадний спів» учасниці зразкового вокального ансамблю «Душі криниця» вибороли Гран-прі фестивалю, у номінації «стилізований народний танець»  хореографічний гурток «Мальви» підтвердив свій рівень таланту і в черговий раз отримав також Гран-прі фестивалю.

Вітаємо наших талановитих, харизматичних учасників!